Natur, kultur og matopplevelser

Se vår kjekke reiserute litt lenger ned på siden

Opplev Nordkapp og Magerøya
15-19.9.23

nordkapp magerøy globus

Opplev Nordkapp og Magerøya-hvordan?

Vi inviterer deg med på en uforglemmelig reise til vakre Magerøya. Alle skal kjøre sin egen bobil, og vi har plass til 6 bobiler på hver tur, 2 i hver bobil og  tilsammen 12 gjester.  Nina og Tormod blir med som guide og reisefølge hele veien. Sammen skal vi oppleve våre favorittsteder langs denne naturskjønne reiseruten fra Alta til Magerøya. 

Sosialt og minneverdig

Opplevelsene blir sterkere når vi opplever sammen med andre. Vi ønsker å dele våre beste opplevelser med dere, og her er noen høydepunkter på turen: Nordkapp- platået hvor vi kan se til verdens ende- nesten, mektige Gjesvær og nydelige lille Skarsvåg og Kamøyvær. Fine små turer til Kirkeporten og Komsatoppen. Du får være med å tilberede turens matopplevelser, og vi bruker kun kortreiste og lokale råvarer Du tar garantert gode minner med deg hjem, de som får deg til å lengte tilbake <3

 

Kortreist opplevelsesreise

Vi har satt sammen et spennende program som du kan se litt lenger ned på siden. Det inneholder mye natur, litt kultur og tur, og gode matopplevelser. Du er selv med på å tilberede maten vi skal spise, og vi lover deg gode råvarer og gode smaker. Dette er turen for deg som liker å lage mat, vil lære å lage mat eller bare er glad i mat, som er sosial, som liker vakker natur og som liker å kjøre bil. 

finnmark kongekrabbe

Vår Reiserute til Nordkapp

Vi lover deg en uforglemmelig reise!

Opplev stemingen og naturen på denne fine reiseruten til Nordkapp.  Som alltid må vi ta et lite forbehold om været, og da også reiseruten. Det kan hende vi må gjøre endringer og tilpassninger underveis, men det betyr ikke at det blir dårligere. Kanskje uvær også kan være med å gi en minneverdig opplevelse? Her kan alt skje, og sammen med dere skal vi gjøre alt for å gi deg den beste opplevelsen vi bare kan. De du kan ta med deg hjem, hente frem og minnes så ofte du bare kan. Lengter du tilbake har vi gjort jobben vår, og håper å se deg tilbake på en av de andre turene våre. Vi ønsker deg hjertelig velkommen med på en uforglemmelig reise.

magerøy globus

Se bilder fra våre andre turer

Pris per person

Kun flyreise og diesel i tillegg. 

Du kan derimot velge bli med oss og selv betale for frokost og lunsj. 

Det samme gjelder for kongekrabbesafarien, ikke sikkert du har lyst å bli med på den, da skal du heller ikke betale. 

Men vi håper du vil være med på fellesmiddagene, da de er med på å sette sitt preg på turen, her vi skal samles og kose oss på kveldene. Rundt bordet eller rundt bålet lager vi stemningen, og da trenger vi deg sammen med oss. 

Ta kontakt med oss isåfall tlf 94094394, så finner vi en løsning

 

Når går turen

Gruppestørrelse

Lyst å høre mer? Ta kontakt!

Ta gjerne kontakt for mer informasjon på nina@opplevfinnmark.no  eller tlf 469 40 840