Om oss

nina-og-tormod-ved-altaelva_1
Mor og far

Velkommen til Opplev Finnmark, et selskap grunnlagt av Nina Riple Brekke og Tormod Brekke, deres medeiere Bjørg Riple og Knut Riple. Vi er fire lidenskapelige Finnmarkinger som elsker Finnmark sin vakre natur og ønsker å dele denne kjærligheten med andre.

Som grunnleggere av Opplev Finnmark, har vi drømt om å skape noe eget i Finnmark i mange år. Gjennom våre egne bobilreiser har vi opplevd mange fantastiske turer i regionen og ønsker at flere skal få muligheten til å gjøre det samme.

Vårt selskap tilbyr guidede turer med bobiler, der kundene kan booketur med oss og kjøre deres egen bobil sammen i en gruppe med andre bobiler. Vi ønsker å gi våre kunder en autentisk opplevelse av Finnmark og vise dem de vakre landskapene, kulturen og historien i regionen.

Nina jobber offshore, mens Tormod har sitt eget selskap, Heimekjært, der han tilbyr vaktmestertjenester og bygg-vedlikehold. Bjørg og Knut har også vært med på å bygge opp selskapet og bringer verdifull erfaring og kunnskap til teamet. Vår kombinerte erfaring og kompetanse gir oss et unikt perspektiv på å skape en autentisk og minneverdig opplevelse for våre kunder.

Vi håper du vil være med oss på en tur og oppleve alt det fantastiske Finnmark har å tilby. Velkommen til Opplev Finnmark!

 

Send oss en melding

Ta gjerne kontakt på  nina@opplevfinnmark.no  eller tlf 469 40 840