SYV DAGERS TUR
TIL VAKRE VARANGER

Valen i midnattsol

Se vårt flotte program og meld deg på ved å klikke på en av knappene under

Vi tar deg med på en reise for å oppleve matkultur på en helt ny måte. Vi skal vise deg de helt spesielle stedene langs reiseruten Alta- Varanger og hver kveld serveres unike matopplevelser i unike omgivelser.

Vi skal kjøre 6 bobiler sammen på tur, det blir en sosial reise hvor nye vennskap skapes

Vi har nå kun ledige plasser 27.09 – 04.10.24- en flott tid å reise på!

Gourmet-og opplevelsesreise

Vi har satt sammen et spennende program som du kan se litt lenger ned på siden. Det inneholder mye natur, litt kultur og tur, og mange spennende og unike matopplevelser. Vi mener dette er en reise for den litt kresne gane, som forventer «high class» når det kommer til servering, men også for de som liker å bli overrasket, og som ikke nødvendigvis legger listen for høyt. Budskapet er enkelt: er du over gjennomsnittet glad i god mat, og liker å kjøre bil, så er dette turen for deg  🙂

Valen i midnattsol
Trasti og trine
Finnmark natur
Nordlys finnmark

Vår fantastiske rute​

Vi lover deg en uforglemmelig reise!

Opplev den nordligste naturen på vår værubestemte eventyrreise. Vi må ta et lite forbehold om været, og da også reiseruten. Det kan hende vi må gjøre endringer og tilpassninger underveis, men det betyr ikke at det blir dårligere. Kanskje uvær også kan være med å gi en minneverdig opplevelse? Her kan alt skje, og sammen med dere skal vi gjøre alt for å gi deg den beste opplevelsen vi bare kan. De du kan ta med deg hjem, hente frem og minnes så ofte du bare kan. Lengter du tilbake har vi gjort jobben vår, og håper å se deg tilbake på en av de andre turene våre. Vi ønsker deg hjertelig velkommen med på en uforglemmelig reise.

finnmark natur fjelltopp

Se bilder fra våre andre turer

Pris per person

Flyreise, diesel, frokost og lunsj som tillegg.

Når går turen

Fullbooket

5 bobiler igjen

 

Gruppestørrelse

Lyst å høre mer? Ta kontakt!

Ta gjerne kontakt for mer informasjon på nina@opplevfinnmark.no  eller tlf 469 40 840